top of page

Våre tjenester

Kjell Hagen AS tilbyr alt av håndverkstjenester til oppussing og nybygg m.m.

Våre kunder er private kunder, næringskunder, borettslag, offentlige etater.

Nybygg

Å investere i et nybygg er en spennende og betydningsfull beslutning. Enten du drømmer om et nytt hjem, en moderne bedriftslokale eller et banebrytende prosjekt, er Kjell Hagen AS dedikert til å realisere din drøm. Vi er stolte av å være din partner gjennom hele prosessen, fra konsept til nøkkelferdig løsning.

Vi utfører oppføring av fullstendige nye boliger, grunnarbeid til nøkkel ferdige hus.

- Enebolig

- Tomannsboliger

- Fleremannsboliger

entreprenører
Renoveringskonstruksjon

Rehabilitering - Resturering 

Vi utfører alle salgs rehabiliteringsprosjekter

 

Hvorfor velge oss til din totalrenovering:

  1. Erfaring og ekspertise: Vi har en lang historie med vellykkede totalrenoveringsprosjekter. Vårt erfarne team har kunnskapen og ferdighetene som kreves for å levere kvalitet i hvert trinn av prosessen.

  2. Samarbeid og lytting: Vi starter alltid med å lytte til dine ønsker og behov. Deretter samarbeider vi tett med deg gjennom hele prosjektet for å sikre at din visjon blir realisert.

  3. Kvalitet og materialer: Vi går aldri på kompromiss med kvaliteten på materialene vi bruker. Vi samarbeider med pålitelige leverandører for å sikre at ditt hjem blir bygget til varighet.

  4. Tidsstyring: Vi forstår viktigheten av å fullføre prosjekter i tide. Vår effektive tidsstyring betyr at du kan komme inn i ditt fornyede hjem uten unødvendige forsinkelser.

  5. Overholdelse av regler og forskrifter: Vi sørger for at alle aspekter av totalrenoveringen er i samsvar med lokale byggeforskrifter og sikkerhetsstandarder.

Våtrom

Er du klar til å forvandle ditt kjedelige baderom til en oase av luksus og komfort?

Hos Kjell Hagen AS er vi dedikert til å hjelpe deg med å realisere drømmebadet ditt. Vi forstår at baderommet er et av de viktigste rommene i hjemmet ditt - et sted for avslapning, oppfriskning og velvære. Derfor er det på tide å investere i en badoppussing som ikke bare forbedrer funksjonaliteten, men også gjør dette rommet til ditt personlige tilfluktssted.

Vask på badet
Sementarbeid

Betong

Betong er ryggraden i enhver bygning, og når det kommer til betongarbeid, er vi den partneren du kan stole på. Vi kombinerer ekspertise, presisjon og dedikasjon for å levere løsninger som gir deg et solid og langvarig resultat. Uansett om det dreier seg om fundament, gulv, vegger, eller spesialtilpassede betongprosjekter, er vi klare til å hjelpe deg.

Tilbygg

Har du følelsen av at ditt hjem trenger mer plass, men du ønsker å beholde den kjente atmosfæren? Et tilbygg kan være svaret du leter etter, og vi kan hjelpe deg med å skape ekstra plass og funksjonalitet uten å måtte flytte. Vi forstår at behovene og ønskene dine endrer seg over tid, og vårt mål er å gjøre din visjon til virkelighet gjennom kvalitetsarbeid og dedikasjon.

Vi ser frem til å høre om ditt prosjekt.

Kjøkken

Kjøkken

Ett av våre satsningsområder er renovering og ombygging av kjøkken og også flytting av kjøkken til andre deler av din bolig. Våre snekkere har lang erfaring fra å montere nye kjøkken i boliger og fritidsboliger. Vi skaffer kjøkken fra de fleste kjøkkenleverandører til meget konkurranse dyktige priser.

Garasje

Kjell Hagen AS forstår viktigheten av å tilby funksjonelle og estetisk tiltalende garasjer som passer til dine behov og gir en trygg havn for bilen din. Enten du drømmer om en enkel, enkeltstående garasje eller en tilknyttet garasje med ekstra lagringsplass, er vi her for å hjelpe deg med å bygge din drømmegarasje.

Grå Garasjedør
Flislegging av tak

Taktekking

i utfører alt innen takarbeid og taktekking til avtalt tid, kvalitet og pris.

Tak og undertak utsettes i Norge for ekstreme påkjennelser. Det er derfor viktig å prioritere dette slik at man unngår lekkasjer og skader på resten av din bolig. Vi tilbyr gode og velfungerende løsninger både for flate tak og membraner, skrå tak, undertak, miljøtak, samt produkter / løsninger tilpasset din bolig.

bottom of page